Medewerker 'Mobiele werking Dubbel Diagnose 

Limburgs samenwerkingsverband ‘Volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking en psychische en/of ernstige gedragsproblemen’ zoekt medewerker voor project ‘Mobiele werking Dubbel Diagnose Limburg’ – 50 tot 75%. Klik hier voor de vacature.

Oprichting MOBIELE EQUIPES zorg aan ge´nterneerden 

Voor het Hof Van Beroep ANTWERPEN (provincies Antwerpen & Limburg) zoekt het netwerk Zorg Aan Geïnterneerden medewerkers voor de mobiele equipes. We zoeken nog verschillende profielen werkend vanuit verschillende standplaatsen. Hierbij alle vacatures:

CRIMINOLOOG Antwerpen

CRIMINOLOOG Limburg

ORTHOPEDAGOOG

PSYCHOLOOG Antwerpen

MOBIELE MEDEWERKER (bachelor menswetenschappelijke richting)

Interesse? Solliciteer voor 15 augustus op één van deze vacatures!

Gezocht: vrijwillige bewindvoerders

SPIL en Similes zijn samen op zoek naar sociaal bewogen vrijwilligers. Mensen die begaan zijn met het welzijn van anderen en bereid zijn om voor personen met een psychische kwetsbaarheid de bewindvoering op te nemen. De wetgeving inzake bewindvoering zorgt dat een meerderjarig persoon die niet meer in staat is zijn goederen te beheren en/of op te komen voor zijn persoonlijke belangen, bijgestaan wordt door een bewindvoerder, aangeduid door de vrederechter,  die deze taken voor de persoon in kwestie op zich neemt. Meestal is dat familie, maar wanneer naasten niet kunnen worden aangesproken, wordt er een advocaat aangesteld.
 
Met dit project wil SPIL samen met Similes een alternatief aanbieden . We zijn op zoek naar vrijwillige bewindvoerders die op maat van de persoon met zijn psychische kwetsbaarheid het beheer over de goederen en/of de persoonlijke belangen ter harte neemt.
Bent u één van de vrijwilligers waarnaar wij op zoek zijn?
 
Op onze website vindt u alle informatie terug wat betreft het project, het kennismakingsgesprek en het bijhorende opleidingstraject en de inschrijvingslink.

 

Spontaan solliciteren 

Spontane sollicitaties voor de mobiele teams of job-art worden voor de duur van 1 jaar bijgehouden in een wervingsreserve. Mail hiervoor je CV naar luc.schalenbourg@reling.be