kandidaat eerstelijnspsychologen 

De GGZ netwerken Reling, Noolim en Ligant zoeken klinisch psychologen en orthopedagogen op zelfstandige basis om het aan Limburg toegewezen contingent ‘eerstelijnspsycholoog’ in te vullen. Klik hier voor meer info en de meest recente oproep.

gezocht: vrijwillige bewindvoerders

SPIL en Similes zijn samen op zoek naar sociaal bewogen vrijwilligers. Mensen die begaan zijn met het welzijn van anderen en bereid zijn om voor personen met een psychische kwetsbaarheid de bewindvoering op te nemen. De wetgeving inzake bewindvoering zorgt dat een meerderjarig persoon die niet meer in staat is zijn goederen te beheren en/of op te komen voor zijn persoonlijke belangen, bijgestaan wordt door een bewindvoerder, aangeduid door de vrederechter,  die deze taken voor de persoon in kwestie op zich neemt. Meestal is dat familie, maar wanneer naasten niet kunnen worden aangesproken, wordt er een advocaat aangesteld.
 
Met dit project wil SPIL samen met Similes een alternatief aanbieden . We zijn op zoek naar vrijwillige bewindvoerders die op maat van de persoon met zijn psychische kwetsbaarheid het beheer over de goederen en/of de persoonlijke belangen ter harte neemt.
Bent u één van de vrijwilligers waarnaar wij op zoek zijn?
 
Op onze website vindt u alle informatie terug wat betreft het project, het kennismakingsgesprek en het bijhorende opleidingstraject en de inschrijvingslink.

 

spontaan solliciteren mobiele teams 

Spontane sollicitaties voor de mobiele teams worden voor de duur van 1 jaar bijgehouden in een wervingsreserve. Mail hiervoor je CV naar luc.schalenbourg@reling.be